Leasing

Voordelig leasen met het grootste gemak

Ben je op zoek naar een elektrische- of fossiele brandstofauto? Wij bieden een passende oplossing in verschillende leasevormen aan, altijd met persoonlijke service en advies voor zowel werkgever als werknemer.

Ons Specialisme

Elektrisch rijden

Het is niet de vraag of, maar wanneer we allemaal elektrisch gaan rijden. Wij lopen – of beter gezegd rijden – hierin graag voorop, want wij geloven dat we dan het beste zijn voorbereid op de toekomst. Als leaserijder profiteer je bovendien van een gunstige bijtelling en als ondernemer profileer je jouw bedrijf als duurzaam en modern.

Full operational lease

Een leasevorm waarbij je volledig wordt ontzorgd. Afschrijving, rente, motorrijtuigenbelasting, verzekering, onderhoud en reparatie, banden, pechhulp en vervangend vervoer zijn hierin opgenomen.

Netto operational lease

Een leasevorm die gekenmerkt wordt als een off-balance financiering, zodat er financiële middelen beschikbaar blijven voor het bedrijf of investeringen. Afschrijving, rente en wegenbelasting zijn inbegrepen. Buiten deze componenten dien je o.a. reparatie, onderhoud en verzekering zelf te regelen.

Financial lease

Dit is een zakelijke lening voor de aanschaf van de leaseauto. Wij adviseren en ondersteunen bij het maken van de juiste keuze.

Liever alles uit handen geven?

Wagenparkbeheer

Wij regelen alles. Van A tot Z. Dat betekent dat jij één aanspreekpunt hebt, ook als er meerdere contracten lopen. Wagenparkbeheer houdt ook in dat wij continu in de gaten houden of je niet te veel betaalt en of de inrichting van jouw wagenpark efficiënter of duurzamer kan.

Per direct beschikbaar

Neem gerust contact met ons op voor het gehele aanbod

Volvo XC40

400 KM Range

Volkswagen ID.3

350 KM Range

Volkswagen E-Golf

230 KM Range

Tesla Model 3

450 KM Range

Renault Zoë

390 KM Range

Peugeot e-208

340 KM Range | Leverbaar in 2021

Kia e-Niro

375 KM Range | Leverbaar in 2020

Hyundai Kona Electric

375 KM Range | Leverbaar in 2020

Ford Mustang Mach-E

450 – 600 KM Range | Leverbaar in 2021

BMW I3

310 KM Range

Skoda Fabia

Volkswagen T-Cross

Volkswagen Polo

Contact

Hambakenwetering 8b
5231 DC ‘s-Hertogenbosch
Nederland

Info@fleetfacilities.com

+31 (0)73 547 42 32