Over ons

Duurzame, op maat gemaakte mobiliteitsoplossingen?
Met een team van enthousiaste professionals uit de parkeer- en mobiliteitsbranche, vinden we op iedere mobiliteitsvraag een creatief en vernieuwend antwoord. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact op met één van onze specialisten.

Het team

Edwin van Deursen

Directeur 
Leasing  Sharing  Charging
Tel. +31 6 52310959
edwin@fleetfacilities.com

Paul Bloemen

Emke van Boxtel

Sales
Leasing Sharing Charging
Tel. +31 6 21301849
emke@fleetfacilities.com

Martijn Prins

Sales
Charging Leasing
Tel. +31 6 21435006
martijn@fleetfacilities.com

Alissa Vork

Financiën
Leasing  Sharing  Charging  Parking
Tel. +31 6 21432675
alissa@fleetfacilities.com

Constant van Meel

Samen op weg naar duurzame mobiliteit

Duurzaamheid

Dat we zuiniger moeten zijn op onze planeet begint bij de hele maatschappij steeds meer door te dringen. Er ontstaat een collectief bewustzijn: organisaties en consumenten willen ‘iets’ met duurzaamheid doen. Maar wát dan? Fleet Facilities maakt dat ‘iets’ op verschillende manieren concreet.

Personenauto’s zijn verantwoordelijk voor meer dan 60% van de totale CO2-uitstoot van het wegtransport in Europa. De oplossing? Minder (vervuilende) auto’s op de weg. Door bijvoorbeeld auto’s te delen en over te stappen naar elektrisch rijden – maar dan wel op grote schaal. Dat is hoe mobiliteit er in de toekomst uitziet. Fleet Facilities maakt autodelen en elektrisch rijden, zowel privé als zakelijk, toegankelijk voor het grote publiek.

Nieuwsgierig geworden? Klik op ‘Leasing’, ‘Sharing’, ‘Charging’ of ‘Parking’ om te ontdekken welke voordelen onze diensten jou kunnen opleveren.

Leasing

Sharing

Charging

Parking

Contact

Hambakenwetering 8b
5231 DC ‘s-Hertogenbosch
Nederland

Info@fleetfacilities.com

+31 (0)73 547 42 32