Demontabele parkeergarage

Per direct beschikbaar: demontabele parkeergarage

Op zoek naar een tijdelijke parkeeroplossing? Deze demontabele parkeergarage van Fleet Parking is per direct te huur of te koop. De parkeergarage is niet alleen duurzaam en financieel aantrekkelijk, maar ook te verplaatsen en dus ideaal voor een tijdelijke parkeeroplossing.

De garage bestaat uit 4 verdiepingen (begane grond t/m verdieping 4) en beschikt over een oppervlak van 11.200 m² met in totaal 488 parkeerplekken. De parkeergarage is volledig voorzien van parkeerfaciliteiten op iedere verdieping en uitgerust met een slagboom en betaalautomaat. Aan de zijkant van het gebouw een hellingbaan gesitueerd.

Verder biedt Fleet Facilities als expert op het gebied van mobiliteitsoplossingen verschillende aanvullende services aan, zoals bijvoorbeeld: het volledig uit handen nemen van zowel de exploitatie en verplaatsing van de parkeergarage, het plaatsen van laadpalen voor elektrische auto’s in de garage, het implementeren van een gesloten deelautoconcept of de mogelijkheid tot het creëren van een volledig energieneutrale parkeerfaciliteit.

Download hier de brochure voor een volledig overzicht van alle informatie met betrekking tot de demontabele parkeergarage.

Neem voor meer informatie contact op met Paul Bloemen via +31 652077921 of mail naar paul@fleetfacilities.com

Leasing

Sharing

Charging

Parking

Contact

Hambakenwetering 8b
5231 DC ‘s-Hertogenbosch
Nederland

Info@fleetfacilities.com

+31 (0)73 547 42 32