Persbericht: Jij bepaalt wat je betaalt bij Parking Stadskantoor in Eindhoven

PERSBERICHT: Jij bepaalt wat je betaalt bij Parking Stadskantoor Eindhoven

EINDHOVEN – De laatste tijd worden steden minder bezocht. Daarnaast roept de consument regelmatig dat parkeren, zeker in het centrum, steeds duurder wordt. Fleet Facilities wil steden beter bereikbaar maken en het parkeren betaalbaar houden. De vraag is daarom: wat is parkeren volgens de consument nu echt waard?

Fleet Parking is erg benieuwd wat men daadwerkelijk over heeft voor parkeren in hartje centrum van Eindhoven. Ter ere van de opening van onze nieuwe parkeergelegenheid, P-Stadskantoor, doen we er daarom, in samenwerking met beheerder ParkingYou, nog een schepje bovenop: we laten consument een aantal weken lang zelf bepalen wat hij over heeft voor parkeren in het centrum van Eindhoven.

De actie luistert naar de naam ‘Jij bepaalt wat je betaalt’ en loopt van 15 november tot en met 31 december 2020. Iedereen die bij Parking Stadskantoor parkeert voor minimaal 1 en maximaal 24 uur mag deelnemen aan de actie. Parkeerders kiezen na afloop van hun parkeersessie zelf wat zij hiervoor bereid zijn te betalen.

Er is voldoende rekening gehouden met de huidige maatregelen dus betalen gebeurt geheel corona-proof. Ook beschikt Parking Stadskantoor, gelegen aan Stadhuisplein 10, over voldoende laadmogelijkheden voor elektrische auto’s. Je parkeert zorgeloos, overdekt, bent gegarandeerd van een plek – en belangrijker nog: jij bepaalt wat je betaalt!

Wat heb jij over voor jouw parkeersessie in hartje Eindhoven? 

Persoonlijke service die aansluit
op jouw mobiliteitsbehoefte

Slim, gemakkelijk en
goed voor het milieu

De laadoplossing die
aansluit op jouw behoefte

Volledige ontzorging op
het gebied van parkeren

Contact

Hambakenwetering 8b
5231 DC ‘s-Hertogenbosch
Nederland

Info@fleetfacilities.com

+31 (0)73 547 42 32