Commercieel Medewerker Binnendienst

Werken bij een innovatief bedrijf met duurzame ambities? Fleet Charge Services B.V. is per direct op zoek naar een nieuwe Commercieel Medewerker Binnendienst.

Wie zijn wij?
Fleet Charge Services is onderdeel van Fleet Facilities en gevestigd in ‘s-Hertogenbosch. Ons bedrijf houdt zich in brede zin bezig met innovatie op het gebied van mobiliteit. Fleet Facilities biedt de volgende producten aan:

Leasing – met een focus op elektrisch rijden, Sharing – maakt het mogelijk om elektrische auto’s in een besloten deelgroep met elkaar te delen, Parking – beheren en exploiteren parkeerplaatsen en Charging – maakt elektrisch laden interessant voor elk bedrijf of gebouw. Op publiekslocaties plaatsen wij gratis laadzuilen, op andere locaties verhuren wij laadzuilen.

Voor Fleet Charge Services zoeken wij een spin in het web die achter onze buitendienstmensen zorgdraagt voor opvolging van het klantcontact en met ons de laadpropositie voor klanten vormgeeft. Krijg jij energie van sales en zoek jij een eerste of tweede stap in jouw carrière als Commercieel Medewerker Binnendienst?Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

In de rol van Commercieel medewerker binnendienst treed je op als sales specialist en adviseur richting onze klanten. Je onderzoekt eigen saleskansen en ondersteunt de buitendienst mensen met klantopvolging. Met jouw commerciële hart maak jij potentiële klanten enthousiast over het leasen of kopen van laadfacililiteiten. Daarnaast krijg je bij ons de kans om echt het verschil te maken en bij te dragen aan een fantastisch doel! In deze duurzame energierevolutie hebben we geboren winnaars nodig.

Door jouw nieuwsgierige houding en persoonlijke benadering weet je alle klantwensen van de klant te achterhalen en maak je een perfecte offerte op maat.

Iets voor jou?
Onze ideale kandidaat…
• heeft een mbo+/ hbo-opleiding afgerond, bij voorkeur met een commerciële of bedrijfskundige achtergrond;
• heeft werkervaring in een commerciële functie;
• is gewend om gestructureerd te werken met o.a. CRM systemen;
• is daadkrachtig, sociaal, energiek en houdt van een geintje;
• beheerst de Nederlandse taal zowel mondeling als schriftelijk erg goed;
• is voor fulltime beschikbaar, 32 uur is bespreekbaar.

En wat krijg je daar dan voor terug?
Een supertoffe baan bij een snelgroeiende en dynamische organisatie met duurzame ambities. Fleet Facilities is een groeiend bedrijf met een informele bedrijfscultuur en weinig hiërarchie. Er zijn dus volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en door te groeien binnen het bedrijf.

Maar even concreet:
• een salaris incl. vakantiegeld dat past bij jouw ervaring en opleiding;
• 28 vakantiedagen;
• opleidings- en ontwikkelmogelijkheden;
• laptop en telefoon van de zaak;
• evt. elektrische auto van de zaak.

Enthousiast geworden?
Stuur jouw cv en korte motivatie naar emke@fleetfacilities.com en wellicht maken we binnenkort kennis. Voor vragen over de vacature kun je bellen naar 073-5474232 en vragen naar Emke van Boxtel.