Parkeergarage als mobility hub

Per direct beschikbaar: demontabele parkeergarage als mobility hub

Op zoek naar een tijdelijke parkeeroplossing? Deze demontabele parkeergarage van Fleet Parking is per direct te koop of te huur en inzetbaar als volledige mobiliteitshub. De parkeergarage is niet alleen duurzaam en financieel aantrekkelijk, maar ook helemaal naar wens in te richten, te verplaatsen en dus ideaal als tijdelijke parkeeroplossing.

Mobiliteitshub

Ondanks de vele ambities en veranderingen die plaatsvinden op het gebied van mobiliteit, weet niemand precies hoe de mobiliteit van de toekomst eruit zal gaan zien. Daarom kan een flexibele en tijdelijke parkeeroplossing, zoals een parkeergarage in de vorm van mobiliteitshub, een mooie uitkomst bieden op plekken waar mobiliteitsknooppunten liggen – een oplossing die ook nog eens snel gerealiseerd kan worden en daarmee snel voor uitbreiding in capaciteit zorgt.  

Verder biedt Fleet Facilities als expert op het gebied van mobiliteitsoplossingen verschillende aanvullende services aan die de parkeergarage als mobiliteitshub compleet kunnen maken, zoals bijvoorbeeld: het plaatsen van laadpalen voor elektrische auto’s in de garage, het implementeren van een gesloten (elektrisch) deelautoconcept of de mogelijkheid tot het creëren van een volledig energieneutrale parkeerfaciliteit met zonnedak en groene gevel.

Een flexibele oplossing

Fleet Parking kan de exploitatie en verplaatsing van de parkeergarage volledig uit handen nemen. De garage bestaat uit 4 verdiepingen (begane grond t/m verdieping 4) en beschikt over een oppervlak van 11.200 m2 met in totaal 488 parkeerplekken. De parkeergarage is volledig voorzien van parkeerfaciliteiten op iedere verdieping en uitgerust met een slagboom en betaalautomaat. Aan de zijkant van het gebouw is een hellingbaan gesitueerd.

Download hier de brochure voor een volledig overzicht van alle informatie met betrekking tot de demontabele parkeergarage als duurzame mobiliteitshub.

Neem voor meer informatie contact op met Paul Bloemen via +31 652077921 of mail naar paul@fleetfacilities.com

Persoonlijke service die aansluit
op jouw mobiliteitsbehoefte

Slim, gemakkelijk en
goed voor het milieu

De laadoplossing die
aansluit op jouw behoefte

Volledige ontzorging op
het gebied van parkeren

Contact

Hambakenwetering 8b
5231 DC ‘s-Hertogenbosch
Nederland

Info@fleetfacilities.com

+31 (0)73 547 42 32