Waarom sharing dé oplossing is

Waarom Sharing dé oplossing is

Delen is jouw nieuwe bezit

Sharing is een deelautoconcept waarbij gebruikers in een besloten groep een elektrische auto delen. Dit kunnen bewoners van een appartementencomplex zijn, maar ook collega’s op het werk. Hiermee streven we naar optimaal gebruik, een optimale kostendeling en flexibele, duurzame mobiliteit.

Het autodelen wordt verzorgd binnen één handige app. Met deze Fleet Facilities-app kunnen gebruikers hun elektrische deelauto reserveren, openen, rijden en afsluiten zonder dat daar een sleutel aan te pas komt.

De kosten voor het gebruik worden maandelijks automatisch verrekend op basis van de gekozen bundel.

Er zijn drie manieren waarop jij als vastgoedontwikkelaar of bedrijfseigenaar kan profiteren van Sharing:

1) Sharing heeft een positieve impact op de parkeernorm. Door het aanbieden van deelmobiliteit bij jouw vastgoedontwikkeling zijn er minder parkeerplekken nodig, waardoor er meer ruimte overblijft voor andere ontwikkelingen. Hetzelfde geldt voor een bedrijfslocatie, met Sharing zijn er aanzienlijk minder parkeerplekken nodig en staat er altijd een deelauto klaar.

2) Sharing is duurzaam. Auto’s staan normaliter een groot gedeelte van de tijd stil; niet iedereen maakt immers dagelijks gebruik van een auto. Door middel van autodelen wordt autorijden een stuk efficiënter. Door dit slimme gebruik zijn er minder auto’s nodig, waardoor autorijden minder belastend is voor het milieu. Bovendien is er bij een elektrische auto sprake van aanzienlijk minder CO2-uitstoot ten opzichte van een auto op fossiele brandstof.

3) Sharing levert gebruikersgemak én voordeel op. Of het nu gaat om bewoners van een appartementencomplex of een groep collega’s: men bespaart met autodelen gemiddeld 40% aan kosten ten opzichte van een middenklasse eigen auto. Dit komt doordat deelauto-gebruikers betalen op basis van gebruik, geen hoge vaste lasten en ook geen onderhoudskosten hebben – zorgeloos en bovendien ook erg comfortabel rijden dus. De kostenbesparing per deelauto-bundel (op basis van het rijgedrag) ten opzichte van een eigen auto is in onderstaande grafiek weergegeven.

Benieuwd naar wat Sharing van Fleet Facilities jou kan opleveren? Neem dan gerust contact op met  Sharing-expert Bernadette Kuijpers via 073-547 42 32 of bernadette@fleetfacilities.com.

Persoonlijke service die aansluit
op jouw mobiliteitsbehoefte

Slim, gemakkelijk en
goed voor het milieu

De laadoplossing die
aansluit op jouw behoefte

Volledige ontzorging op
het gebied van parkeren

Contact

Hambakenwetering 8b
5231 DC ‘s-Hertogenbosch
Nederland

Info@fleetfacilities.com

+31 (0)73 547 42 32